• by:
  • June 6th, 2023
  • Category: nieuws

Onze nieuwe Wirtgen SP15i glijbekistingsmachine


Voor de uitbreiding van onze vloot werd vandaag onze nieuwe glijbekistingsmachine Wirtgen SP15i geleverd.

ONZE NIEUWE WIRTGEN SP15i GLIJBEKISTINGMACHINEVoor de uitbreiding van onze vloot werd vandaag onze nieuwe glijbekistingsmachine geleverd.
De Wirtgen SP15i is een multifunctionele machine met een breed scala aan betonstorttoepassingen.

Een breed gamma van offsetprofielen kunnen gemonteerd worden en zijn vooral geschikt voor het bestraten van smalle wegen, landbouw- en fietspaden, kanalen en goten.
Afmetingen tot 2.20m in verschillende toepassingen vormen geen enkel probleem voor deze machine. Deze staat sowieso garant voor betonverharding van hoge kwaliteit.

In tegenstelling tot grote broer SP25i, kan de SP15i perfect ingezet worden voor bouwplaatsen die een hoge mate van wendbaarheid, krappe draaihoeken en maximale flexibiliteit vereisen.
 

DE VOORDELEN VAN EEN GLIJBEKISTINGSVLOOT

Met de huidige reeks slipform-machines bij Norré-Behaegel Wegenbouw kunnen we een breed pakket aan taken uitvoeren.
Verschillende machines zijn geschikt voor betonconstructies van vele afmetingen. De grote machine kan veel terrein bestrijken in een korter tijdsbestek terwijl de kleinere machine kan werken op krappe locaties.

Het hebben van verschillende machines betekent dat we grote of kleine projecten met glijbekisting aankunnen.
Het vergroot de verscheidenheid aan werken die met glijbekisting kunnen worden uitgevoerd.

Het hebben van een verscheidenheid aan glijbekistingsmachines geeft ons de flexibiliteit om een ​​machine voor een heel project te mobiliseren. Dit verkleint het risico op planningsconflicten en laat ons toe flexibel te zijn als er wijzigingen in projectvereisten of onverwachte projectvertragingen opduiken.
 
ONZE NIEUWE WIRTGEN SP15i GLIJBEKISTINGMACHINE