Glijbeton
Door onze diversiteit aan hoogwaardig materiaal en ervaren medewerkers zijn wij de geschikte partner voor het uitvoeren van een verscheidenheid aan glijbetonwerken.
Eigen studiedienst
Modern materiaal
Eigen betoncentrale

Glijbeton


Glijbekisting, slipform, glijbeton, allen verschillende termen die staan voor het procedé waarbij beton geconsolideerd en in geometrische vormen wordt getrokken.

Met vijftien verschillende vormen is het met Norré-Behaegel Wegenbouw mogelijk om onder andere greppels, boordstenen, veiligheidsstroken naar de wens van de klant te plaatsen. Met glijbekisting produceer je gemakkelijk en snel alle denkbare vormen. Norré-Behaegel Glijbeton
Norré-Behaegel Glijbeton

Eigen betonmixers


Deze toepassing is op vandaag een onmisbaar onderdeel in het wegenbouwproces. Telkens opnieuw bewijzen ze hun efficiëntie en economisch nut. Daarom investeerde Norré-Behaegel Wegenbouw in deze machine en technologie en maakt glijbekisting deel uit van ons dienstenpakket voor de wegenbouw.

Ook de aanlevering van de beton gebeurt in eigen regie. Betonmixers staan klaar om steeds de beste instant service te kunnen bieden.